Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beşiktaş, Love’u transfer etti ama Talisca meydanlara çıkıp “Yeni santrfor benim” diye bas bas bağırıyor. Bakalım neler olacak göreceğiz? Kartal’ın “altın kafası” Antalya’dan sonra Paşa’yı da boş geçmedi. Enteresan bir futbolcu. Duruyor duruyor, bir çıkıyor pir çıkıyor. Dün de 20 dakikada şipşak 2 kafa golüyle Kasımpaşa’nın gardını düşürdü. Gerçi yenilen goller de kaleci Ramazan’ın hediyesiydi o ayrı ama Talisca santrfor meziyetleri taşıyan bir orta saha adamı olarak bu özelliklerini iyi kullanıyor. Negredo ilerde tek ama takımın gizli golcüsü Talisca. Şimdi Love da geldi, bu bölgede işler karışacak. Şenol Hoca’nın işi çok zor. Bu saatten sonra Talisca’yı kesemez, sistemi de değiştirmez bu görüntüde Negredo kulübeye çekilir. Ama o da başka bir sıkıntı. Yıllık 4.5 milyon Euro verdiğin İspanyol’u, bir anda kenarda unutmak başa bela açabilir. Şunu da unutmayalım; Love kanatta da oynayabilecek bir isim. Düşünebiliyor musunuz, Love, Negredo ve arkada Talisca... O zaman yemede yanında yat. Keyifli bir tablo çıkar ortaya.

        Beşiktaş üst üste 2 maç kazanarak yeni bir seriyi başlatmak için ilk adımı attı. Attı ama oyun nasıl derseniz, hala ben geçen yılki Beşiktaş derim. Siyah-Beyazlılar eskisi gibi keyif vermiyor. Deplasmanlarda böyle oynuyor diyorduk ama dün de taraftarı önünde özellikle ikinci yarı hiç tat vermedi. Orta sahanın ofans anlamında ileriye katkısı hemen hemen yok gibi. Oğuzhan’ın sadece ismi var. Quaresma kendine oynuyor. Babel’den de o beklenen etki gelmeyince pozisyon anlamında ciddi sıkıntılar oluştu. Allah’tan savunma iyi de korkulan olmuyor. Buna rağmen Kasımpaşa, Talisca çıktıktan sonra bayağı baskı kurup pozisyona girdi. Golünü de attı. Takımda sanki bir enerji kaybı, doymuşluk var. İşte asıl en büyük tehlike de bu. 3. şampiyonluk için bu istek yetmez.

        Talisca, “Yeni santrfor benim” diye bas bas bağırıyor.

        *******

        SAMBA FARKI

        Maçın kazananı yine Talisca. Pozisyon olmadık yerde gollerini yine sıraladı. O goller olmasa

        Beşiktaş’ın işi hiç de kolay olmazdı.

        ********

        O ESKİ HALİ YOK

        Beşiktaş hala o pozitif görünümde değil. Negredo’nun kopuk oluşu, orta sahanın pozisyon yaratamaması da eksi olarak göze çarpıyor.

        Diğer Yazılar