Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hazırlanışından son vuruşuna kadar kusursuz güzellikteki goller. İlk yarıdan çıkarılacak özet budur. 45 dakika boyunca izleyenlerin eminim kendi kendilerine "Bir takım bir haftada bu kadar değişir mi?" diye sormuşlardır. Geçen hafta Melo dışında neredeyse tamamı isteksiz oyuncular topluluğu, birkaç gün sonra bu kadar iştahlı hale nasıl gelebilir? Sarı-Kırmızılılar uzun zamandır ulaşamadığı istatistiklere Bursaspor karşında ilk 45 dakikada erişti.

        Melo-Sneijder gösterisi

        İlk yarıda olağanüstü bir performans gösteren Melo ve Sneijder'in yanına taraftarların twitter yıldızı haline getirdiği Sabri'yi eklemek lazım. Aslında Sabri geçen hafta da kötü değildi. İki sezon boyunca Riera'ya gösterilen sabrın yanında Sabri'yi kolay harcıyor taraftar.

        İkinci yarıda beklenen "beşinci" gol, Fildişi Sahilli hemşerilerin iş birliğinde bir "plaj futbolu" golüyle geldi. Eboue ilk goldeki Melo'nun asisti gibi getirdi, Drogba da topuk dokunuşuyla bitirdi. Selçuk'un attığı gol diğerlerini aratmayacak bir güzellikteydi. Bir klişe ile bitirelim. Sarı-Kırmızılılar hem rakibiyle puan farkını 7'ye indirdi hem de gelecek haftalar ve Şampiyonlar Ligi için umut saçtı.

        Gecenin öne çıkanları

        1999 yılından beri G.Saray forması giyen Sabri, A Milli Takım'da 44, Galatasaray'da 265 maç oynadığının bilincinde, canla başla mücadele ediyor. Muslera atılan 6 gole rağmen verilen açıkları inanılmaz bir konsantrasyon ile kapatıyor. Gecenin yıldızı Sneijder, forvet arkasında inanılmaz işler yapıyor. Müthiş paslar ve goller atıyor. Ve Melo... Kiralık oynadığı dönemde iyi oynuyordu ancak tapusu Juventus'tan alınınca Galatasaraylı gibi oynuyor. Kanını, canını yeteneğine katarak.

        Diğer Yazılar