Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bu sayfalarda dün enteresan bir tartışma vardı. Markus Merk'in televizyon performansı masaya yatırılıp yetersizliğinden dem vuruluyordu. Genel kanaat Merk'in hiçbir hakemi eleştirmediği için yanlış yaptığı yönündeydi. Bu nedenden Merk'e "Hokkabaz" diyenler de çıktı!

        Doğrusu ben niçin böyle bir kanıya varıldığını anlayamadım. Zira sert yorumlar ve hakem üzerinde baskı kurduğu iddia edilen Erman Toroğlu'nun gönderilmesindeki temel nedenler Markus Merk'ten istenenlerin aynısıydı.

        Adamın;

        Eleştirdiği zaman topa tutulacağını, Eski hakemlerin bir anda üzerine çullanacağını, Gazetelerde polemik yaratmak isteyenler tarafından delik deşik edileceğini bilmiyor olması mümkün mü?

        Şimdi rahat rahat programını yapıyor işte! Neden bu rahatlığını bozsun ki?

        Eski futbolcunun televizyon çalımı!

        LİG TV geçtiğimiz haftalarda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı canlı yayına çıkartarak önemli bir haberciliğe imza atmıştı. Hatırlarsanız bunun kanalın yorumcusu Sinan Engin'in başarısı olduğunu yazmıştım.

        Yıldırım'a yakınlığı ile bilenen Engin bir haberci gibi Yıldırım'ı ikna etmişti... Ancak bu yayınla ilgili, başka bir kanala atılan ciddi bir 'Sinan Engin çalımı' olduğu ortaya çıktı. Neydi bu çalım? Aziz Yıldırım LİG TV'deki canlı yayına katılmadan bir hafta önce... Sinan Engin TV 8'de daimi konuğu olduğu Faik Çetiner'le birlikte. Maç yorumları yapılıyor. Çetiner bir anda "Bir sürprizimiz olacak önümüzdeki günlerde. Açıklamayacaktım ama söyleyeyim. Aziz Yıldırım yayınımıza çıkacak" mealinde açıklamalarda bulunuyor.

        Bu açıklamadan sonra Faik Çetiner partneri tarafından bilerek ya da bilmeyerek ters köşeye yatırıldı!

        Ne olduysa oldu ve bir hafta sonra Aziz Yıldırım LİG TV'de yine Sinan Engin'in de içinde bulunduğu başka bir programda boy gösterdi. O günden sonra da Yıldırım başka bir kanalda yayına katılmadı...

        Anlayacağınız 'kıvrak' bir 'çalım' durumu var ortada...

        NBA TV hayata döndü...

        Dünya Basketbol Şampiyonası Türkiye'de oynanıyor. Milli takımın aldığı başarılı sonuçlar birinci sayfaların manşetlerinde... Küçük büyük herkesi basketbolla yatıyor, basketbolla kalkıyor.

        İşte bu dönemde Digitürk'te yayın yapan NBA TV'nin yayınına anlaşılmaz bir şekilde son verilmişti.

        Geçtiğimiz günlerde basketbolseverleri sevindirecek bir telefon aldım. Arayan Digitürk'ten bir yetkiliydi ve "Şirketler tekrar anlaştı, NBA TV 81. kanaldaki yayınına yeniden başladı" müjdesini verdi.

        Yani ayrılık kısa sürdü ve NBA TV tekrar yayına geçti...

        Duyarlı davranan ve sorunun giderilmesi için çalışan herkese teşekkür ediyorum.

        Diğer Yazılar