Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Christoph Daum’u yıldırmak için her şeyi deneyen yönetim ilginç yollara da başvurdu. Uyarılan Samandıra Can Bartu Tesisleri personeli, Alman hocaya adeta kan kusturdu Christoph Daum, F.Bahçe yönetiminden gelen “Kadıköy Acıbadem’e gideceksin” ikazını dinlemedi, başka hastaneye gitti Sarı-Lacivertli yönetim, teknik direktör Daum ile yolları ayırmak için her türlü psikolojik yöntemi denedi. Alman teknik adama Samandıra ve kulüp çalışanları da pek iyi davranmıyor.

        “Görevimin başındayım” dedikten sonra Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giden ve mesaisine başlayan Daum’u, tesis çalışanları asık yüzle ile karşıladı. Yönetim tarafından “İyi davranmayın” şeklinde uyarılan çalışanlar, tecrübeli hocaya Samandıra’yı dar etti. Tesislerdeki çalışma ofisine giden Daum, bir türlü ofisinde çalışma imkanı bulamadı.

        İlk olarak, odayı boşaltması istendi ve “Yeni sezon için burada boya badana işleri yapılacak” denildi. Daum’un daha sonra gittiği başka bir odada ise birdenbire elektrik tesisatı tamiratına başlandı. Samandıra Tesisleri’nde ve kulüpte gittiği her

        yerde rahat bırakılmayan tecrübeli çalıştırıcının, yaşadığı bu duruma ve dışlanmaya daha fazla dayanamayıp geri adım attığı öğrenildi.

        Diğer Yazılar