Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        "Fenerbahçe eski Fenerbahçe değil. O maçta saha içerisinde futbolcular birbirlerine hakaret ediyordu ve Aykut hocayı benimsememiş görünüyorlardı"

        "Takımda arkadaşlık gelişince başarı kendiliğinden geldi. Bunda bizim de bir katkımız bulunuyor. F.Bahçe'yi yenen son takım olduğumuz için gururluyuz"

        'EN BÜYÜK FARK ARKADAŞLIK DUYGUSU'

        Fenerbahçe'nin yükselişinde Yeni Malatyaspor maçında alınan mağlubiyet kadar hiçbir şey etkili değildi. Ne olduysa, o mağlubiyetten sonra oldu. Antalya kampında yapılan çalışmalar sonuçlarını verdi ve takım oynadığı tüm maçları kazandı. Fenerbahçe'ye son mağlubiyeti tattıran ve Sarı-Lacivertliler'in bu çıkışında en büyük pay sahibi olan kişi kuşkusuz o dönemin Yeni Malatya Teknik Direktörü Vedat İnceefe idi. İnceefe, HABERTÜRK'e, 'o maç' ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Genç çalıştırıcı, geçen 2 aylık süre içinde, F.Bahçe'deki en büyük farkın 'takım olma bilinci' ve 'arkadaşlık' olduğunu ifade ederek, "Bizim maçta F.Bahçe'de saha içinde birbirine hakaret eden, ağır sözler kullanan futbolcular vardı. Aykut Hoca'yı hâlâ benimseyememiş, kabullenememişlerdi" dedi.

        'EMRE BANA 'ALLAH RAZI OLSUN' DEDİ'

        Vedat İnceefe şu anda Fenerbahçe'deki görüntünün tam tersi olduğunu belirterek, "Bize kaybettikten sonra durumun ciddiyetini anladılar. Hatta Emre Belözoğlu bana 'Allah razı olsun. Şer gibi görünen mağlubiyet bizim için çok hayırlı oldu' ifadesini kullandı. O dönemki Fenerbahçe ile şu anki F.Bahçe arasına dağlar kadar fark var ama en büyük fark takım içindeki arkadaşlık. Fenerbahçe, zaten iyi ve kaliteli bir kadroya sahip. Takım içinde arkadaşlık da gelişince başarı kendiliğinden geldi. Bu başarıda bizim ufak da olsa bir katkımız var. Eğer biz o maçı kazanmasaydık, F.Bahçe, Antalya kampında kendini çok sıkmadan çalışacak ve sorunları görmezden gelecekti. F.Bahçe'yi yenen son takım olduğumuz için gururluyuz ama bunu çok fazla da abartmıyoruz" ifadesini kullandı.

        Dia'nın asisti Eto'o'lu Kamerun'u yıktı

        MİLLİ TAKIMDA COŞTULAR

        Fenerbahçe'nin yabancıları Niang, Issiar Dia, Andre Santos ve Miroslav Stoch milli takımlarını da sırtladı. Niang ve Dia, Senegal'in Eto'o'lu Kamerun'u 1-0 yendiği maça damga vurdu. İlk 11 'de sahaya çıkan Niang, 84'te yerini Issiar Dia'ya bıraktı. Kanarya'nın sempatik ismi, 90+2'de Demba Ba'ya yaptığı asistle Senegal'in bu zorlu maçı 1-0 kazanmasında büyük rol oynadı. Senegal bu sonuçla grupta 9 puanla liderliğini kordu. Brezilya Milli Takımı'nın, İskoçya'yı 2-0 yendiği maçta da Andre Santos Neymar'a ilk golünde son derece şık bir asist yaptı. İskoçya'da Bursalı Miller kaptan olarak sahaya çıktı. Miroslav Stoch ise Slovakya'nın Andorra ile oynadığı ve 1 -0 kazandığı maçta 90 dakika forma giyerken geçer not aldı.

        Florya'da Cimbom'a fark

        F.Bahçe U16 futbol takımı Akademi Ligi Marmara Grubu'nun 26. haftasında deplasmanda G.Saray'ı farklı yendi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan karşılaşmada Sarı-Lacivertli gençler ilk yarıyı 3-0 önde kapadı. Etkili oyununu ikinci yarıda da sürdüren Kanarya, G.Saray'ı 4-1 mağlup ederek puanını 47'ye çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Fenerbahçe'nin gollerini Semih (2) Aziz ve Faruk attı.

        Diğer Yazılar