Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Maçın henüz 2. dakikası Oğulcan faul yapıyor. Oyuna Ümraniye faul atışı ile başlayacak. Ev sahibi ekipten İbrahim Akdağ, hem Oğulcan, hem de Uğur’a tokat atıyor. Sözde tecrübeli hakem Özgüç Türkalp, İbrahim’i oyundan ihraç edeceği yerde, Oğulcan ve Uğur’a birer sarı kart gösteriyor. Zaten Ümraniye genç oyunculardan kurulu Altınordu takımını sertlikle yıldırarak yenmeyi planlamış. Hakem de buna açıkça çanak tutuyor.

        Altınordu 5 haftadır maç kazanamıyor. Bu maçı kazanmak ve bir seri başlatmak istiyor. Sahaya çıkan ilk 11’de santrfor yok. Takımın golcüleri iki santrfor Mirkan ve Fatih yedekler arasında oturuyor. Erdoğan çakma santrfor olarak oynuyor.

        Sevgili hocam, bu şartlarda sadece bir puan alabilirsin maçı kazanamazsın.

        Hüseyin hoca golü yedikten sonra uyandı. Mirkan’ı hemen Fatih’i 15 dakika sonra oyuna aldı. İyi de iş işten geçti. Atı alan da Üsküdar’ı geçti be hocam.

        Genç kaleci Berke aşırı öz güven kazanmış olacak ki libero oynar gibi sık sık ceza alanı dışına çıkıyor. İki topu rakibe attı. Biri gol oldu. Diğerini zor kurtardı.

        Aman Berke, kaleci bir maçta sadece bir-iki kez ceza alanına çıkar oda rakibe topu kaptırmayacağı garantiyse.

        Yusuf’un soldan kestiği topu Barış boş kaleye atamadı. Kerim Alıcı’nın çabaları yetmedi. Şeytanlar umutlarını önümüzdeki haftaya taşıdı.

        Diğer Yazılar