Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim Üniversite Önlisans bölümleri taban puanları ve başarı sıralamaları belli oldu mu? 2022 ÖSYM 2 yıllık üniversitelerin YKS kontenjanları ve TYT taban puanları ne zaman, hangi gün açıklanacak?
        1

        YKS sonuçlarının açıklanmasına kısa bir süre kalırken üniversite adayları tarafından en çok merak edilen konuların başında, üniversite taban puanları yer alıyor. Üniversite sınavı YKS bilindiği gibi bu sene 18-19 Haziran tarihleri arasında uygulandı. Peki ÖSYM ile YKS kontenjanları ne zaman açıklanacak? İşte YKS 2 yıllık üniversite taban puanları ve başarı sıralamaları...

        2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        2

        YKS 2 YILLIK BÖLÜMLER VE TABAN PUANLARI AÇIKLANDI MI?

        ÖSYM tarafından yayınlanan takvimde YKS sonuç açıklanma tarihi duyuruldu. Üniversite taban puanları başarı ve kontenjan sıralaması ise henüz belli olmadı. Konuyla ilgili açıklama yapıldığında haberimiz üzerinden öğrenebilirsiniz.

        2 YILLIK ÜNİVERSİTE BÖLÜMLERİ VE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ

        3

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

        ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden yayınlanan resmi açıklamaya göre, 2022 YKS sonuçları 20 Temmuz 2022 tarihinde açıklanacak. Üniversite taban puanlarının ise sonuçların açıklanmasının hemen ardından duyurulması bekleniyor.

        2022 ÜNİVERSİTE TABAN PUANLARI İÇİN TIKLAYINIZ