Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yonca Evcimik genç kızlara taş çıkardı - Son dakika Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Uzun süredir yaşamını Bodrum'da sürdüren Yonca Evcimik, önceki gün bir plajda görüntülendi.

        2

        Güneşin keyfini çıkaran 58 yaşındaki şarkıcı, hayranlarıyla da fotoğraf çektirdi.

        3

        Sıcaktan bunalan Yonca Evcimik, daha sonra kendini serin sulara bıraktı.

        4

        Siyah bir mayo giymeyi tercih ettiği görülen ünlü şarkıcı, yıllara meydan okuyan fiziğiyle adeta genç kızlara taş çıkardı.

        5

        Keyifli halleriyle dikkat çeken Evcimik'in o anları, objektiflere böyle yansıdı.

        6

        YILLAR SONRA İLK KEZ ANLATTI

        Öte yandan 90'lı yıllara, 'Abone' ve 'Kendine Gel' gibi şarkılarla damga vuran Yonca Evcimik, geçtiğimiz aylarda eski eşi Harun Özakıncı ile nikah törenini ve Türkiye'nin 9'uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel ile yaşadığı bir anısını anlatmıştı.

        7

        "SÜLEYMAN DEMİREL 45 DAKİKA NİKAHI BEKLEDİ"

        Harun Özakıncı ile 1994-1997 yılları arasında evli kalan Evcimik, nikah günüyle ilgili şunları söylemişti:

        Süleyman Demirel 'Sen evlenince şahidin olacağım' derdi. Düğünü Etiler'de yaptık. Süleyman Bey benim şahidim, eski İstanbul Valisi Hayri Kozakçıoğlu da Harun'un şahidiydi. Nikah memurunu bekliyoruz, ortada yok. Allah rahmet eylesin, Süleyman Bey nikahın kıyıldığını göreceğim diye 45 dakika bekledi. Nikah memuru da gelemiyor, yollar kapalı, Cumhurbaşkanı bizde olduğu için! Sonunda geldi ama enteresan bir geceydi.

        8

        "ENTEL DANTEL İŞLERLE UĞRAŞTIN"

        Şarkıcı, geçtiğimiz şubat ayında da Harun Özakıncı'nın YouTube kanalına konuk olmuştu. Şarkıcı, eski eşi ile geçmişteki anılarından bahsederken itiraflarda da bulunmuştu.

        Yonca Evcimik, bir dönem Özakıncı'nın saçını oksijenli su ile zorla açtığını dile getirmişti. Programın bir bölümünde eski fotoğrafları yayınlayan Özakıncı'ya tepki gösteren Evcimik, "Sen kendi kıymetini bilemedin, kusura bakma! Entel dantel işlerle uğraştın. Yok yönetmen olayım... Manken olsaydın daha iyiydi. Amma çok reklamını yaptın." sözleriyle, eski eşine takılmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ