Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Otopside kahreden olay! Kıyafetlerinin içinden çıktı - haberler

        Enis Yıldırım'ın haberine göre, ABD'ninNew Jersey şehrinde yaşayanSare Melek Ö. burada uyuşturucu maddeye alıştı. Kızını kurtarmak isteyen baba, son çare olarak 24 yaşındaki Sare Melek Ö.'yü7 ay önce kardeşinin yanına Trabzon'a gönderdi.

        İÇERİDEN SES GELMEMESİ ÜZERİNE

        Karşıyaka Mahallesi'nde amcası ile birlikte yaşayan genç kız, öncekigece odasına kapandı. Bir süre sonra amcasının eşiSare Melek Ö.'nünkaldığı odanın kapısı çaldı. İçerden ses gelmemesi üzerine kapı kırıp içeri giren amcasının eşi, Sare Melek Ö.'nün yerde yüzüstü yattığını, ağzından kan geldiğinive elinde bir poşet olduğunu gördü. Eşini arayan kadın, daha sonra sağlık ekiplerini arayarak yardım istedi Olay yerine kısa sürede sağlık ve polis ekipleri ulaştı. Yapılan inceleme sonucunda Sare Melek Ö.'nünhayatını kaybettiği belirlendi.

        REKLAM

        OTOPSİ ÖNCESİNDE HAPLAR BULUNDU

        Bir süre önce eşinden ayrıldığı belirlenenSare Melek Ö.'nünilaç yada benzeri bir madde kullandığı gerekçesiyle cesedineotopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu Trabzon Grup Başkanlığı'na kaldırılmasınakarar verildi. Burada sütyeninden hapçıktığı öğrenilen genç kızın kullandığı maddeninuyuşturucu olup olmadığının araştırılmasına karar verildi. Bu arada olayla ilgili soruşturmasürerken genç kızın babasının Amerika'dan Trabzon'a gelmesinin beklendiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ