Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'dan son dakika kahreden fotoğraf!

        Adana’da DSİ'ye ait sulama kanalı yanında oyun oynarken dengesini kaybedip suya düştüğü iddia edilen 1.5 yaşındaki kız çocuğu boğularak can verdi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

        İHA'nın haberine göre olay, Sarıçam ilçesindeki Suluca Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, annesi süt sağarken DSİ'ye ait sulama kanalının kenarında oyun oynayan 1.5 yaşındaki Ela Yürekli isimli kız çocuğu dengesini kaybederek suya düştü. Bir süre sonra kanalın kenarına gelen çocuğun annesi Fatma Yürekli, kızının bıraktığı yerde bulunmadığını fark ederek çevrede onu aramaya başladı. Bu sırada sulama kanalının battı-çıktı diye tabir edilen bölgesinde bir kız çocuğu bulan vatandaşlar durumu jandarmaya ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri küçük kıza müdahalede bulundu ancak hayata döndüremedi.

        "45 DAKİKA BOYUNCA ARAMIŞLAR"

        Minik Ela'yı sulama kanalından çıkartan vatandaş, "Hayvanları sağarken çocuk çubukla oynuyormuş ve çocuğu hiçbir şekilde görmemişler. Çocuk oynarken kanalın içine düşmüş. 45 dakika boyunca aramışlar ve bulamamışlar. 10 dakika sonra ben geldim. Battı-çıktının oraya bakınca çocuk borunun altına takılmıştı. Çıkardığımda zaten yapabilecek bir şey yoktu” dedi.

        Minik kızın cesedi otopsi için morga kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ