Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Adana'da hırsızlık yapıp yakalanan kişi "mesleğim hırsızlık" dedi

        Adana'da hırsızlık yapmak için girdiği yerin asma tavanından düşen, ancak hiç bir şey olmamış gibi devam edip, tekmeleyerek bilgisayarı çalan, dolapta bulduğu çorabı giyen zanlı, adliyeye sevk edilirken "Benim mesleğim hırsızlık, cezaevindeki ağabeylerime selam söylüyorum" dedi.

        İHA'nın haberine göre olay, 2 Kasım'da Seyhan İlçesi Turan Cemal Beriker Bulvarındaki bir otomotiv şirketinde meydana geldi. İddiaya göre, sabaha karşı iş yerinin çinko çatısından giren, Süleyman Y,'nin (18) üzerinde yürüdüğü asma tavan aniden çöktü. Firmanın ofis bölümüne düşen hırsız, ayakta hiçbir şey olmamış gibi elini cebine koyup etrafı kolaçan etti. Daha sonra ofisteki dolabı karıştıran zanlı, bulduğu çorabın birini ayağına diğerlerini ise eline giydi. Zanlı, daha sonra odadaki bütün dolapları tek tek kontrol ettikten sonra, bilgisayarın kablosunu ayağı ile kopardı, duvarda asılı olan plazma televizyonu yerinden söküp masanın üzerine koydu. Zanlı, televizyon ve bilgisayarları topladıktan sonra düştüğü yerden çıkamayacağını anlayarak, pencereden çıkmak istedi. Pencereden sarkan hırsız, masa üzerindeki plazmayı yere düşürerek ekranın kırdı. Tüm bu olup biten güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

        REKLAM

        "BAŞKA YAPACAK İŞİM YOK MESLEĞİM YOK"

        Sabah iş yerine gelen Murat Yeşildağ, tavandaki hasarı görünce şoka girdi. Televizyon ve bilgisayarın yerinde olmadığını, tüm dolaplarının karıştırıldığı gören Yeşildağ, soyulduğunu anlayıp polisi aradı. Olayla ilgili çalışma başlatan hırsızlık büro amirliği polisleri, görüntülerden Süleyman Y,'nin kimliğini tespit etti. Kısa sürede yakalanan zanlı, sağlık kontrolüne getirildiği sırada gazetecilere, "Hırsızlık yapıyorum abi garibanız diye. Başka yapacak bir işim yok mesleğim yok. Cezaevinde bulunan abilere selamlar olsun. Benim mesleğim hırsızlık, torbacılık ve uyuşturucu abi. Kendinize iyi bakın görüşürüz yeter artık bay bay" demesi dikkat çekti.

        Zanlı sevk edildiği adliyede çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ