Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir, "Tüm ziyaretlerimizde görüyoruz ki Adanalı artık belediyeden hizmet bekliyor. Adana'nın sorunları çözümsüz değil. Yeter ki bu problemleri çözecek iradeyi ortaya koyalım. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde inşallah Adana’nın sorunlarını çözmek bize nasip olacak." dedi.

        Kocaispir, yerel seçim çalışmaları kapsamında ATİKOP Toptancılar Sitesi, Adana Oto Galericiler Sitesi, Adana Oto Sanayi Sitesi, Adana Orta Ölçekli Sanayi Sitesi ve Ayakkabıcılar Çarşısını gezdi.

        Esnafın sorunlarını dinleyen Kocaispir, seçim çalışmaları ve göreve geldiklerinde yapacakları hakkında esnafa bilgi verdi.

        Kocaispir, Adana'daki tüm sorunları tespit ettiklerini ve çözüm odaklı projeler hazırladıklarını belirterek, "Hedefimiz, Adana’mızı tıpkı eski günlerinde olduğu gibi ticarette bölgenin merkezi yapmak. Tüm ziyaretlerimizde görüyoruz ki Adanalı artık belediyeden hizmet bekliyor. Adana'nın sorunları çözümsüz değil. Yeter ki bu problemleri çözecek iradeyi ortaya koyalım. 1 Nisan’da göreve geldiğimizde inşallah Adana’nın sorunlarını çözmek bize nasip olacak." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler