Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Güncel Konya'da otomobil otobüs durağına daldı! 3 can kaybı var - Son dakika haberler

        Konya'da sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil, yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı.

        DHA'nın haberine göre kaza, saat 09.30 sıralarında, Konya-Karaman kara yolunun 25'inci kilometresinde meydana geldi.

        OLAY YERİNDE YAŞAMLARINI YİTİRDİLER

        Olayda bir otomobil, henüz kimliği belirlenemeyen sürücüsünün kontrolünden çıkıp yolun kenarındaki otobüs durağına daldı. Otomobil şarampole inip durdu, çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan durakta bekleyenlerden 3 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada, sürücüyle birlikte 6 kişi de yaralandı.

        CAN KAYBI ARTTI

        AA'da yer alan habere göre de kazada can kaybı 4'e yükseldi. Yaralanan 5 kişinin tedavisi de sürüyor.

        REKLAM

        YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

        İhbarla bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve AFAD ekibi sevk edildi. Yaralılardan 3'ü ambulanslarla Konya Şehir Hastanesi'ne, 2'si Konya Numune Hastanesi'ne, 1'i de Meram Tıp Fakültesi'ne kaldırıldı.

        Haberi alan araçtakilerin yakınları, kaza yerine gelip fenalık geçirdi. Polis, ölen ve yaralananların kimliklerini belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

        SÜRÜCÜNÜN, EPİLEPSİ KRİZİ GEÇİRDİĞİ İDDİASI

        Öte yandan otobüs durağına dalan sürücü Bekir T.'nin, epilepsi hastası olduğu için ehliyetinin bulunmadığı belirtildi. Kaza sırasında ise epilepsi krizi geçirdiği için direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aracın kontrolünden çıkıp, otobüs durağına daldığı öne sürüldü. Ağır yaralanan Bekir T.'nin yoğun bakım ünitesinde tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

        Kazada yaşamını yitiren akraba Dudu Gül, Morda Gül Tutgak, Elif Gül ve Nergiz Gül'ün, yapılacak otopsilerinin ardından bugün Çatalhöyük Mezarlığı'na defnedilmesi bekleniyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ