Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhur İttifakı'nın seçim başarısı, Adana´da vatandaşlar tarafından coşkuyla kutlandı.

        Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilleri Genel Seçimleri´nde kesin olmayan sonuçlara göre Recep Tayyip Erdoğan´ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi ve AK Parti ile MHP ittifakının mecliste çoğunluk elde etmesi üzerine AK Parti Adana İl Başkanlığı önünde kutlama etkinliği düzenlendi. Ellerinde Türkiye ve AK Parti bayraklarıyla alana gelen vatandaşlar, havai fişek atarak seçim zaferini kutladı. Kutlama sırasında sahneye çıkan milletvekili adayları, partililerine teşekkür etti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Jülide Sarıeroğlu, yarından itibaren yeni bir hükümet sistemiyle Türkiye´yi ve Adana´yı şaha kaldıracaklarını söyledi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler