Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - Adalet Bakanlığı'nın merkez binasında öğle yemeğinin ardından 100 civarında personelde karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayetinin görülmesi olayıyla ilgili Bakanlık bünyesinde inceleme başlatıldı.

        Adalet Bakanlığından yapılan açıklamada, Bakanlık merkez binada görev yapan 100 civarında personelde öğle yemeğinden sonra karın ağrısı, bulantı ve kusma şikayeti görüldüğü ifade edildi. Bunun üzerine kurum hekimleriyle sağlık personeli tarafından ilk müdahalesi yapılan personelden, durumu sağlık kurumunda müdahale gerektirenlerin hastanelere nakledildiği ifade edildi.

        Açıklamada, şunlar kaydedildi:

        "Çalışma arkadaşlarımızın büyük bir bölümü hastanelerdeki ayakta tedavilerinin ardından taburcu edilmiştir. Müşahede altındakilerin de sağlık durumları iyi olup, sadece kontrol amaçlı olarak hastanelerde tutulmaktadırlar. Olayla ilgili Bakanlığımız bünyesinde inceleme başlatılmıştır."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler