Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İsveç ile Belçika'nın futbol federasyonları, iki ülkenin milli takımları arasındaki maçın askıya alınmasına yol açan Brüksel'de yaşanan olası terör saldırısında hayatını kaybedenlerin yakınları için başsağlığı diledi.

        İki ülke futbol federasyonunun sosyal paylaşım sitelerinden yapılan ortak açıklamada, saldırı sonucunda hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilendi.

        Vatandaşlarını stattan ayrılmaması konusunda uyaran İsveç Futbol Federasyonu, Belçika emniyetinden gelen çağrılara taraftarın uymasını talep etti.

        UEFA 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) Elemeleri'nin 8. haftasında, Belçika'nın Kral Baudouin Stadı'nda konuk ettiği İsveç ile arasındaki karşılaşma, 1-1 eşitlikle devam ederken yarıda kaldı. Brüksel'de stada yakın bir noktada iki İsveç taraftarının silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybetmesi ve saldırganın henüz yakalanamaması gerekçesiyle söz konusu karar, UEFA tarafından alındı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler