Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Trendyol 1. Lig'in 14. haftasında konuk ettiği Sakaryaspor'a 3-1 yenilen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Cenk Özcan, en yakın zamanda daha iyi bir futbol sergileyerek iç sahada galibiyet serisine başlayacaklarını belirtti.

        Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Özcan, Sakaryaspor'u aldıkları galibiyetten dolayı kutladığını belirterek, "Bugün kendi sahamızda maçı kazanmak için başlamıştık, başlar başlamaz golü bulduk arkasından kritik pozisyonlarda yaptığımız hatalar, konsantre eksiklikleri maçın buraya gelmesine sebebiyet verdi." diye konuştu.

        "Şu anda bir aile olmak zorundayız" diyen Özcan, "Biran önce kendimizi toparlayıp iç sahadaki problemimizi çözmemiz gerekiyor. Bunun içinde bilgi birikimine sahip bir teknik heyetimiz var, futbolcularımıza güveniyoruz, inşallah en yakın zamanda taraftarımıza daha layık olan bir futbol sergileyeceğiz ve burada galibiyet serilerine başlayacağız." ifedelerini kullandı.

        - Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Karslı: "Oyuncuları tekrar tekrar kutluyorum"

        Sakaryaspor Teknik Sorumlusu Turgay Karslı, "Oyuncularımızın saha içerisindeki mücadele ruhları, ilk yarıdaki erken yenen golden sonra oyun atmosferine alışma süreçlerini de dikkate alırsak ikinci yarı çok ciddi karakter gösterip oyuna ortak oldular ve galip gelmeyi başarabildiler." dedi.

        Karslı, bugün matematiksel olarak bakıldığında 6 puanlık bir sonuca ulaştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

        "Motivasyon olarak da bizi daha çok yukarıya çeken ve daha yukarıya bağlayan bir ruh haline büründük, bizim için önemli. Oyuncularımızı gösterdikleri karakter, duruş ve kazanma azminden dolayı kutluyoruz. Bizim için ilk yarıdaki oyun biraz sonuç endeksli gitti, ikinci yarıdaki istek ve arzu bizi sonuca konsantre etti. Oyuncuları tekrar tekrar kutluyorum, önümüzdeki yol uzun ama puan kaybı özellikle de evimizde puan kaybı vermeden yolumuza devam etmek istiyoruz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler