Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kahramankazan Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Alparslan Türkeş Mahalle Kültür Evi'nin resim öğretmeni ve kursiyerleri Kahramankazan Devlet Hastanesinin duvarlarını resimlerle süsledi.

        Hastaların moralini yükseltmek için hastanenin palyatif bölümünün duvarlarını renklendiren kursiyerler, olumlu dönüşler aldı.

        Resim öğretmeni Ayfer Bozkurt'ün öncülüğünde yeteneklerini hastane duvarlarına yansıtan kursiyerler, yeşillik, manzara, çiçek, su, leylek gibi motifler çizdi.

        Hastalar ise duvarları renklendiren resimlerin hem iç açıcı olduğunu hem de moral ve umut kaynağı olduğunu belirtti.

        Kursiyerler, onlara bu fırsatı sunan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz'a teşekkür etti.

        Ressam Ayfer Bozkurt, resimlerin hasta ve ziyaretçileri tarafından beğeniyle karşılandığını belirterek, "Burada kursiyerlerimizle hastanemizin palyatif bölümünün duvarlarına tedavi gören hastaların ruhlarına hitap edecek, onları iyi hissettirecek doğa ve manzara resimleri çiziyoruz. Gerek hastalarımızdan gerekse yakınlarından, ziyarete gelenlerden de güzel tepkiler alıyoruz Tabii onların bu güzel tepkileri bizleri de motive ediyor. Ben ve arkadaşlarım, böyle bir çalışmanın içinde yer aldığımız için de mutluyuz." diye konuştu.​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler