Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkentin tarihi ve turistik ilçesi Beypazarı'nda, hava sıcaklığının elverişli olması dolayısıyla yerli ve yabancı ziyaretçi yoğunluğu yaşanıyor.

        Türkiye'nin çeşitli illerinden vatandaşları ve özellikle Uzak Doğu ülkelerinden yabancı misafirlerini ağırlayan ilçenin sokaklarında, hafta sonu olması ve hava şartlarının uygunluğu dolayısıyla hareketlilik yaşanıyor.

        Balıkesir'den gelen İhsan Türkyılmaz, AA muhabirine, "Gerçek anlamda kültür şehri Beypazarı. İlçede tarih, kültür eserleri var. Müzeler harika. Müzeleri gezerken, Beypazarı ilçesinde geçmişe yolculuk yapıyorsunuz. Ben doğrusu çok beğendim. Ülkemizin her köşesi ayrı güzel. Bu iki günümüzü gezerek ve müze ziyaretleriyle sürdüreceğiz." dedi.

        Türkyılmaz, sokakta yürüdükleri esnada birçok esnafın ikramda bulunduğunu aktararak, "Allah bereketlerini artırsın. Bu çok güzel bir şey. İnsanlar yerli şiveyle sizi karşılıyorlar. Gelenek ve göreneklerin yaşatıldığı kültür şehri Beypazarı." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler