Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        D-140 kara yolunun Beypazarı-Nallıhan bölümündeki tünellerin yapımında sona gelindi.

        Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü Beypazarı 43. Şube Şefliğinden yapılan açıklamada, D-140 kara yolunun Beypazarı-Nallıhan bölümünde bölünmüş yol yapım çalışmalarının sürdüğü ve yapımı tamamlanan 6 kilometrelik kısmın ulaşıma açıldığı belirtildi.

        D-140 kara yolunun Davutoğlan köyü yakınında bulunan Nallıhan Kuş Cenneti geçişi alanında 2 adet 1250'şer metre tünel, Aladağ Çayı üzerinde 2 adet 255'şer metre köprü inşa edildiği belirtilen açıklamada, köprülerin yapımının tamamlandığı, tünellerin giriş ve çıkışlarındaki asfaltlama ile bağlantı yollarının bitirilmesi çalışmalarının sürdüğü kaydedildi.

        Açıklamada, bu çalışmaların tamamlanmasının ardından tüneller ile köprülerin ulaşıma açılacağı ifade edildi.

        Bahse konu bölgelerde sürdürülen çalışmalar dolayısıyla, sürücülerin dikkatli seyretmeleri, işaret ve işaretçilere uymaları gerektiği belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler