Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Ülkemizi darbe anayasasından kurtararak, insanı önceleyen, demokratik, kuşatıcı, sivil bir anayasaya kavuşması için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız." ifadelerini kullandı.

        Tunç, yeni yıl mesajında, asrın felaketi 6 Şubat depremlerinin ardından depremzedelerin yaralarını sarmaya, yıkılan şehirleri yeniden imar ve inşa etmeye devam edeceklerini belirtti.

        Milletin birlik ve beraberliğine kasteden şer şebekeleri ve terör örgütleriyle mücadeleden asla taviz vermeden yeni yılda da milletin huzuru ve ülkenin güvenliği için çalışmayı sürdüreceklerini aktaran Tunç, başta Filistin olmak üzere mazlum coğrafyalarda zulümlerin son bulması için her zaman hakkaniyet ve adaletin savunucusu olacaklarını kaydetti.

        Hukukun üstünlüğünü koruyacak, adalete olan güveni daha da arttıracak, temel hak ve özgürlükleri, insan onurunu en üst seviyede tesis edecek düzenlemeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirten Bakan Tunç, şu ifadeleri kullandı:

        "Ülkemizi darbe anayasasından kurtararak, insanı önceleyen, demokratik, kuşatıcı, sivil bir anayasaya kavuşması için çalışmalarımızı daha da yoğunlaştıracağız. Gururla kutladığımız Cumhuriyetimizin 100. yılını geride bırakırken, ikinci yüzyıl Türkiye Yüzyılı olacak ve bu yüzyılın aynı zamanda adaletin yüzyılı olması için tüm gayretimizle çalışacağız."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler