Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ünlü isimlerin yeni yıl mesajı - Magazin haberleri
        1

        Türkan Şoray: 2024 yılı sağlık ve güzelliklerle gelsin.

        2

        Ajda Pekkan: 2024, lütfen bizi üzme. Barışla huzurla güvenle bereketle gel. Çok zor bir seneyi geride bırakırken 2024'te herşeyin daha iyi olacağına olan inancımızı yitirmeden; huzurlu, sağlıklı, başarılı bereketli, ve barış dolu, bebeklerin, çocukların ölmediği bir yıla adım attığımıza inanmak istiyorum. Ve sevgili 2024, lütfen bize iyi davran. Ülkemize güç, kuvvet kudret ver, bölgemize huzur ve barış. Sizleri seviyorum, mutlu yıllar...

        3

        Yılmaz Erdoğan: Mutlu yıllar...

        4

        Cem Yılmaz: Tüm sevdiklerinizle sağlık ve mutlulukla nice yıllar dilerim 2024 size güzellikler getirsin.

        5

        İpek Açar Kömürcü: 2023’ü geride bırakırken aklımda binlerce düşünce. Bize muhteşem bir hediye nasip etti. Ömerimiz geldi ve şu anda evimizde evlatlarım ve sevdiklerimle seneyi uğurlarken, bir yandan da evsiz kalan savaşın ortasında sevdiklerini kaybeden insanları düşünmeden edemiyorum. Halimize şükrederken, zorluklar içinde mücadele verenlere dua ediyorum. Umarım 2024 merhamet empati sağlık güzellik getirsin tüm dünyaya, yeni yılda hep iyilikle karşılaşmak dileklerimizle… Hepinize sevgiler selamlar olsun.

        6

        İbrahim Büyükak: Herkese mutlu yıllar.

        10

        Ferhat Göçer... Sağlıkla, huzurla, hep birlikte güzel bir yıl geçirelim… Yeni yılınızı kutluyorum.

        11

        Seren Fosforoğlu: Ne seneydi ama! 2024 hepimize iyiliklerle gelsin. Yeni yılınızı kutlarım.

        12

        Engin Altan Düzyatan: 2024'ün; dünyaya huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyorum. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmak için daha çok çaba sarfettiğimiz, mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yıl dileğiyle...

        13

        Meriç Aral: Sevgili 2023; seninle vedalaşmak istiyorum ama daha fazla uğraşmak istemiyorum. Tam şu an, olduğum yerden, olduğum halimle seni uğurluyorum. Teşekkür ediyorum, kolay bir sene olduğunu söyleyemem ama sana şükranlarımı sunmadan da edemem. Aldım, kabul ettim, devam edelim. Hepimize sevdikleriyle, hayalleriyle, umutlarıyla, bolluk, bereket, neşe, sağlıkla dolu yeni bir yıl ve yıllar diliyorum.

        14

        Merve Boluğur: Yeni yıl hepimize; aşkı, parayı, mutluluğu getirsin. Hayatımızı hayallerimizin ötesinde mucizelerle yaşayalım.

        15

        Hazal Kaya: Gerçekten felaketler ve mucizelerle dolu bi yıldı. Zaman çok hızlı aktı, bir yandan her acıyı da hiç bitmeyecekmiş gibi uzun uzun yaşattı. Yallah 2023... Bize iyi davran 2024! Vallahi billahi tillahi imdat diye bağırırız bak.