Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Bakanlık bürokratları ve alanında uzman personelle gerçekleştirdiği toplantıda, İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son noktayı değerlendirdi.

        Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, "Yüzyılın Dönüşümü İstanbul" kampanyası kapsamında çalışmalarını sürdüren Özhaseki, Kentsel Dönüşüm Başkanı Hakkı Alp, Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem ve beraberlerindeki heyetle İstanbul'da bir araya geldi.

        Toplantıda, İstanbul'un kentsel dönüşüm çalışmalarında gelinen son noktaya ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

        Özhaseki, toplantıya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

        "Gözbebeğimiz İstanbul'umuz için kaybedecek 1 dakikamız yok. İstanbul için gayretle, azimle çalışan bürokratlarımızla kadim şehir İstanbul'umuzun kentsel dönüşüm çalışmalarında geldiğimiz noktayı değerlendirdik. Azimli ve kararlıyız. Çalışmalarımızı durup dinlenmeden sürdürüyoruz. Vatandaşlarımız için güvenli ve konforlu evler üreteceğiz."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler