Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Etimesgut Belediyesince "yap-işlet-devret" modeli ile inşa edilen Troya Göz Hastanesi, ilçe halkına 3 ay boyunca ücretsiz katarakt ameliyatı hizmeti sunacak.

        Etimesgut Belediyesi'nin yazılı açıklamasına göre, belediye tarafından "yap-işlet-devret" modeli ile inşa edilen Troya Göz Hastanesi hizmete açıldı.

        Hastanenin açılış törenine katılan Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, açılış sonrasında hastane yönetiminden Etimesgut halkı için talepte bulundu. Talep üzerine hastane yönetimi ilçe halkına 3 ay ücretsiz katarakt ameliyatı ile tedavi ve tetkiklerde yüzde 25 indirim sözü verdi.

        Hastanede, 8 poliklinik, 4 tam donanımlı ameliyathane, 30 yatak yer alıyor. Gelişmiş teknolojik donatıların bulunduğu hastanede ayrıca yapay zekadan da faydalanılıyor.

        Açılışa, Etimesgut İlçe Kaymakamı Naci Aktaş, MHP Etimesgut İlçe Başkanı Mustafa Demiray, Troya Göz Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kadir Selim Tüzün ve hastanenin yönetim kurulu üyeleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler