Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

        (Kudüs/Gazze/Kahire)

        SPOR

        1- Trendyol Süper Lig'in 32. haftasına Kasımpaşa-TÜMOSAN Konyaspor, Beşiktaş-Yılport Samsunspor, MKE Ankaragücü-Gaziantep FK ve Yukatel Adana Demirspor-Mondihome Kayserispor maçlarıyla devam edilecek.

        (İstanbul/13.30/19.00/Ankara/16.00/Adana/19.00)

        2- Trendyol 1. Lig'in 30. haftası, Ankara Keçiörengücü-Gençlerbirliği, Boluspor-Ümraniyespor ve Altay-Ahlatcı Çorum FK maçlarıyla sürecek.

        (Ankara/13.30/Bolu/16.00/İzmir/19.00)

        3- TFF 2. Lig'de 35. hafta, Beyaz Grup'ta 3, Kırmızı Grup'ta ise 2 maçla başlayacak.

        4- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 27. haftası Pınar Karşıyaka-Reeder Samsunspor, Onvo Büyükçekmece Basketbol-Yukatel Merkezefendi Belediyesi Basket ve Bahçeşehir Koleji-Galatasaray Ekmas maçlarıyla başlayacak.

        (İzmir/13.00/İstanbul/15.30/18.00)

        5- Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin final serisi ikinci maçında Fenerbahçe Opet ile Eczacıbaşı Dynavit karşı karşıya gelecek.

        (İstanbul/19.00)

        6- Voleybol Sultanlar Ligi'nin play-off 5-6'ncılık ikinci maçında Kuzeyboru, Galatasaray Daikin'i, 7-8'incilik ikinci maçında ise Nilüfer Belediyespor, Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop'u konuk edecek. (İki maç kazanan takım ligi 5. ve 7. bitirecek)

        (Aksaray/Bursa/14.00)

        7- Hentbolda HDI Sigorta Erkekler Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonunun yarı finalinde Beykoz Belediyespor-Beşiktaş Safi Çimento ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor-Spor Toto maçları yapılacak.

        (Ankara/14.00/16.30)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler