Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bayram trafiği son durum: Akın akın dönüyorlar! İşte yoğunluk yaşanan noktalar - Son dakika haberler

        9 günlük bayram tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmı araçlarıyla yola çıkmaya başladı.

        BOLU'DA AKICI YOĞUNLUK VAR

        İHA'nın haberine göre, Ramazan Bayramı sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine giden tatilciler, TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde yoğunluk oluşturuyor.

        9 günlük Ramazan Bayramı tatili sebebiyle 1 hafta önce memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan tatilcilerin dönüş yolculuğu sabah saatleri itibariyle başladı. Türkiye’nin en önemli geçiş noktalarından biri olan TEM Otoyolu’nun ve D-100 karayolunun Bolu geçişinde tatilcilerin dönüş yolculuğu nedeniyle trafik zaman zaman durma noktasına geliyor.

        Tatilin bitmesine 2 gün kalmasına rağmen sürücüler erkenden yola çıkarak Bolu geçişinde akşam saatlerinde yoğunluk oluşturdu. Trafik, karayolları ve jandarma ekiplerince geniş güvenlik tedbirleri yollarda alınmış durumda. İstanbul ile Ankara’yı birbirine bağlayan bir nokta olan Bolu geçişinde, dönüş trafiğinin pazar günü akşam saatlerine kadar sürmesi bekleniyor.

        CUMARTESİ VE PAZAR DAHA DA ARTACAK

        Ulaşımda aksama yaşanmaması için ekipler bölgede çalışma yürütüyor. Dönüş trafiğinin yarın ve pazar günü artması bekleniyor.

        REKLAM
        YOL DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ...

        YOĞUNLUĞUN ARTTIĞI GÖRÜLDÜ

        Ramazan Bayramı tatilini memleketleri ya da tatil beldelerinde geçirenlerin bir kısmının dönüş yolculuğu sürüyor. Anadolu Otoyolunun Düzce İstanbul istikametinde araç hareketliliği görülüyor. Kaynaşlı gişeleri ile Büyük Melen Köprüsü arasında zaman zaman meydana gelen maddi hasarlı, yaralamalı kazalar, arızalanan araçlar ve emniyet şeridi ihlalleri nedeniyle yoğunluğun arttığı görüldü.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ