Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı 3 gün sürecek kutlamalarla karşılayacak.

        Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, 23 Nisan'da Gençlik Parkı'nda düzenlenecek "Çocuk Şenliği"nde atölye, animasyon ve sürpriz gösteriler yapılacak.

        Gençlik Parkı havuzunun önünde gerçekleşecek özel etkinlikler kapsamında, 13.00-14.00 saatleri arasında Karagöz Konserde, 14.00-14.30 saatleri arasında Balon Korteji, 14.30-18.00 saatleri arasında ise çocuk atölyeleri, oyun alanları, animasyon ve sürpriz gösteriler çocuklarla buluşacak.

        Kutlamalar kapsamında, Atatürk Orman Çiftliği'nde 21 Nisan'da Semicenk, 22 Nisan'da Gazapizim, 23 Nisan'da Edis konser verecek.

        Saat 20.00'de gerçekleşecek konserler için 16.00-24.00 saatleri arasında Zafer Çarşısı ile Atatürk Orman Çiftliği'nden karşılıklı ring seferleri düzenlenecek.

        EGO Genel Müdürlüğü de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında metro tutamaçlarını, çocukların duygu ve düşüncelerini ifade ettiği resim ve şiirleriyle süsleyecek.

        Çalışmasının sergilenmesini isteyen ilköğretim ve ortaöğretim öğrencileri, resim ya da şiirlerini isim, soy isim, yaş, öğrenim durumu ve iletişim bilgileriyle, yarın mesai bitimine kadar "basin@ego.gov.tr" adresine gönderebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler