Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kurucusu:MustafaKemal Atatürk / 6 Nisan 1920

        1- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Mardin'de Uluslararası Beytülmakdis Akademik Sempozyumu'na katılacak, Valiliği ziyaret edecek, sivil toplum buluşmasına iştirak edecek.

        (Mardin/10.30/13.00/17.30)

        YASAMA YÜRÜTME SİYASET

        1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Uluslararası Saraybosna Üniversitesi Rektörlüğü'nü ziyaret edecek, Siber Suçlarla Mücadele Uluslararası Çalıştayı'na katılacak, Bosna-Hersek HSYK'yı, Türkiye Cumhuriyeti Saraybosna Büyükelçiliği'ni ziyaret edecek, SDA Genel Başkanı Bakir İzetbegoviç ve Bosna-Hersek Adalet Bakanı Davor Bunoza ile bir araya gelecek, Aliya İzetbegoviç'in kabrine ziyarette bulunacak.

        (Saraybosna)

        2- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

        (10.00)

        EKONOMİ FİNANS

        1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Madenlerde Sürdürülebilirlik, İş Sağlığı ve Güvenliği Vizyon Organizasyonu"na katılacak.

        (Ankara/09.00)

        2- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye-Mali 4. Dönem Karma Ekonomik Komisyonu (KEK) Toplantısı'na iştirak edecek.

        (Ankara/11.00)

        3- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak.

        (Ankara/14.30)

        4- TÜİK, mart ayı konut satış, şubat ayı kümes hayvancılığı, süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini kamuoyu ile paylaşacak.

        (Ankara/10.00)

        DÜNYA DİPLOMASİ

        1- Avrupa Birliği zirvesi ikinci gününde devam edecek.

        (Brüksel)

        2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

        (Kudüs/Gazze/Kahire)

        SPOR

        1- UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin çeyrek final rövanşında Fenerbahçe, Yunanistan'ın Olympiakos takımını ağırlayacak.

        (İstanbul/22.00)

        2- Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 25. haftasından ertelenen maçta Fenerbahçe Beko ile Beşiktaş Emlakjet karşı karşıya gelecek.

        (İstanbul/19.30)

        3- Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi'nin final serisinde Eczacıbaşı Dynavit ile Fenerbahçe Opet dördüncü maçta karşılaşacak.

        (İstanbul/18.00)

        4- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin final serisi başlayacak; YTR Gayrimenkul Bodrum Basketbol ilk maçta Danilo's Pizza Bursa Antspor'u konuk edecek.

        (Muğla/18.00)

        ***

        Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler