Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehit polis Hüseyin Gül'ün oğlu 12 yaşındaki Talha'nın hazırladığı sergi, CSO Ada Ankara'da açıldı.

        Talha'nın 50 tablosunun yer aldığı serginin açılışına çok sayıda polis katıldı. Sergide, Polis Armoni Orkestrası da konser verdi.

        Talha'nın annesi Tuğba Gül, sergi açılışında yaptığı konuşmada, serginin önemine vurgu yaparak, katılanlara teşekkür etti.

        Serginin başta şehit polis Hüseyin Gül olmak üzere tüm polisler için hazırlandığını söyleyen Gül, "Talha 3 yaşından beri çok güzel resimler yaptı ve yaptığı eserler şu an karşınızda. Her biri çiçek açıyor. Her biri bize gülümsüyor. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum. Bu güzelliklere bakarak bizimle birlikte çiçek açtığınız için." ifadelerini kullandı.

        Talha Gül ise yaptığı konuşmada, sergiyi babası, tüm şehitler ve polisler için hazırladığını belirterek, destek olanlara teşekkür etti.

        Sergi, 28 Nisan'a kadar CSO Ada'da ziyaret edilebilecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler