Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Nuri Alço'nın sağlık durumunda yeni gelişme... Ankara'ya sevk edildi - Magazin Haberleri
        1

        Nuri Alço, 6 Nisan'da Eskişehir'deki evinde rahatsızlandı. Eşi Burcu Alço tarafından Eskişehir'deki özel bir hastaneye götürülen Alço, ilk muayenesinin ardından tedbir amacıyla yoğun bakım ünitesine alındı.

        2

        Daha sonra Eskişehir Şehir Hastanesi’ne sevk edilen Nuri Alço'nun tedavisine Kardio Vasküler Cerrahi (KVC) Yoğun Bakım Ünitesi'nde devam edildi.

        3

        Burcu Alço, dün bir açıklama yaparak 12 gün süren tedavisinin tamamlanmasının ardından Nuri Alço'nun bugün taburcu olacağını dile getirmişti.

        4

        Ne var ki, sağlık durumunda yaşanan olumsuz bir gelişme üzerine Nuri Alço, Ankara Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edildi.
        Burcu Alço, eşinin yoğun bakım ünitesinde olduğunu, kalp atım hızıyla ilgili rahatsızlığına yönelik kalp pili takılacağını söyledi.

        5

        Ameliyatı başarılı geçen Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eşinin kalp pili operasyonun başarılı şekilde tamamlandığını duyurdu.

        Burcu Alço; "Dünkü sevincim biraz kursağımda kaldı ama Nuri için en iyisi ne ise onu yapmaya çalışıyoruz. Endişelenecek bir durum yok. Sadece kalp pili operasyonu taburcu olduktan sonra ay içinde yapılacaktı. Doktorlarımız erkene çekti. Böyle uygun gördüler. Pil takıldı, durumu çok iyi. Çıkacağız az kaldı" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ