Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Sağlık 'Anne babam dondu' mesajı üzerine korkunç gerçek ortaya çıktı!

        Konya'da kuaför Mustafa Can'ın (35), boğaz enfeksiyonu nedeniyle gittiği özel hastanede iğne yapıldıktan sonra evinde ölü bulunmasının ardından, İl Sağlık Müdürlüğü, hastane hakkında soruşturma başlattı.

        İĞNE YAPTIRDI, DİNLENECEĞİNİ SÖYLEDİ

        Olay, geçen pazartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre; boğaz enfeksiyonu rahatsızlığı bulunan Mustafa Can, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel hastaneye gidip iğne yaptırdı. Daha sonra eve gelen Can, telefonda konuştuğu eşine dinleneceğini söyledi.

        "ANNE BABAM DONDU"

        Bir süre sonra Mustafa Can'ın evde bulunan oğlu Buğra, dinlenen babasının yanına gitti. Babasını hareketsiz halde yatarken bulan küçük Buğra, cep telefonundan annesine, 'Anne babam dondu' diye sesli mesaj gönderdi.

        DHA'nın haberine göre; çocuğunun mesajı üzerine eve gelen Burcu Can'ın ihbarıyla olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Mustafa Can'ın yaşamını yitirdiği belirlendi.

        Mustafa Can'ın cenazesi, Beyhekim Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için vücudundan alınan doku parçalarının Adli Tıp Kurumu'na gönderildiği belirtildi.

        SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ SORUŞTURMA BAŞLATTI

        Olayın ardından harekete geçen İl Sağlık Müdürlüğü, Mustafa Can'ın ölümünde hastane görevlilerinin ihmali olup olmadığını belirlemek için soruşturma başlattı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ