Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Antalya uçağında kaçak yolcu

        Onur Havayolları'nın İstanbul'dan Antalya'ya uçacak olan Airbus 320 tipi yolcu uçağında kaçak yolcu hareketliliği yaşandı. 28 yaşındaki R.K. Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nden bileti olmamasına rağmen uçağa kadar ulaştı.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Gökhan Artan'ın aktardığı bilgilere göre, İstanbul Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali'nde sabah saatlerinde 28 yaşındaki Türk vatandaşı R.K., bileti olmadan arındırılmış salona girdi. R.K, son kontrolleri de atlarak saat 09.00'da havalanması planlanan Onur Air'in İstanbul-Antalya seferini yapacak Airbus 320 tipi uçağına bindi. Uçaktaki kaçak yolcu, kabin ekibinin yolcu sayımı sırasında ortaya çıktı. R.K., polis tarafında gözaltına alındı ve olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Onur Havayolları uçağı yaşananlardan dolayı bir saat 16 dakika gecikmeli havalandı. Kaçak yolcu, Atatürk Havalimanı İç Hatlar Büro Amirliği'nde sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. R.K, gazetecilerin sorularına "Yanlış oldu" yanıtını verdi.

        İKİ KERE ARINDIRILMIŞ SALONA GİRDİĞİ İDDİA EDİLDİ

        Onur Havayolları uçağında yakalanan Rıdvan K.'nın sabah saatlerinde de Atatürk Havalimanı arındırılmış salona biletsiz girdiği ve THY'nin bir uçağı için yapılan boarding işlemi sırasında yakalandığı iddia edildi. Hakkında işlem yapılan Rıdvan K'nın serbest kaldıktan saatler sonra bir kez daha salona girerek Onur Havayolları'nın uçağına bindiği tespit edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ