Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Arka Sokaklar son bölüm fragmanı: Rıza Baba ve Hüsnü, Mesut'tan şüpheleniyor!

        Yıllardır ekranlarda olan Arka Sokaklar dizisinde Rıza Soylu ve ekibinin İstanbul sokaklarındaki her türlü suça karşı mücadelesi konu ediniyor. Dizinin 456. bölümü bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Yeni bölümde Rıza Baba ve Hüsnü, cezaevi aracından Cantekin'i kaçıran kişinin Mesut olduğundan şüpheleniyorlar. İşte Arka Sokaklar 456. son bölüm fragmanı ve özeti...

        CANTEKİN'İ KAÇIRAN KİŞİ MESUT MU?

        Mesut, Cantekin’i kaçırdığıyla ilgili renk vermez. Cantekin’i, Özel Harekat’tan eski arkadaşı Hilmi’ye emanet eder. Turan’ın adamları durumdan haberdar olmuştur ve Hilmi’yi kaçırırlar. Rıza Baba, Hilmi’nin eski bir PÖH olduğunu öğrenince Mesut’tan şüphelenir. Hüsnü de, Mesut’un olayla ilgisi olduğunu düşünür ve gözler Mesut’a çevrilir.

        REKLAM

        Nazike, Ayla’ya Hüsnü’nün yalnızlığından bahseder ve kadınlar kafa kafaya verip Hüsnü’yü biriyle tanıştırmaya karar verirler. Ayla, emniyetten emekli, kocasını kaybetmiş olan Baş Komiser Gonca’yı Hüsnü’yle tanıştırmaya karar verir. Rıza’ya da durumu anlatır ve aracı olmasını ister.

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Arka Sokaklar'ın geçtiğimiz hafta ekrana gelen 455. bölümünde;

        Cemre ve Selim de Hüsnü’nün öldüğünü düşünür. Hüsnü, ekibe operasyon emri verir. Operasyon anında Selim, Gündüz, Özcan ve Cemre de birbirine girer. Herkes diğerine silah doğrultup paraları almanın peşindedir.

        Selim yaralıyken polisler gelir. Hüsnüler, Selim’e hastanede gizli tanıkların sahte olduğuyla ilgili ifade imzalatmıştır. Belge, Başsavcı Haluk’a teslim edilir ve Hüsnü aklanır.Aras, tüm itirazlarına rağmen tutuklanır.

        Selvi isimli genç kız, evine giderken tecavüze uğrar. Herkes Suriyeli mülteci Ziya’dan şüphelenir ve adamın evi yağmalanır. Ziya’nın da üzerinde kan lekesi vardır. Adli tıbba gönderilen örnekle, Ziya’nın ki uyuşmamaktadır. Mahalleli Ziya ve ailesini evlerinde barındırmak istemez. Rıza Baba ve ekibinin tecavüzcüyü bir an önce bulması gerekmektedir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ