Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Aşk ve Mavi 40. bölüm fragmanı: Cemal vuruluyor mu?

        Kadrosunda Emrah, Burcu Kıratlı, Işıl Yücesoy, Kenan Bal, Cüneyt Mete ve Ayşegül Ünsal gibi isimlerin yer aldığı Aşk ve Mavi dizisi, 40. bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşacak. Dizinin yeni bölümünde Cemal vuruluyor mu? İşte Aşk ve Mavi 40. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları...

        "SENİ ALDATACAK KADAR ALÇAK BİRİ OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORSUN"

        Aşk ve Mavi'nin yayınlanan 40. bölüm fragmanında; Mavi, Ali'nin kendisini aldattığını düşünüyor. Safiye ve Mavi, konağı terk ederler. Sinem'in kurnazca planı, Mavi ve Ali'yi git gide uzaklaştırmaktadır.

        Cemal ise derdini ne Safiye'ye ne de ailesine anlatamaz.Herkes Gülay'ın karnındaki bebeğin Cemal'den olduğuna inanmaktadır.Faysal, Cemal'i bir an önce nikah masasına oturtmaya çalışırken, Safiye'nin boşanma davası açması Cemal'in elini iyice zayıflatır.

        REKLAM

        BİR ÖNCEKİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

        Aşk ve Mavi'nin geçtiğimiz hafta ekrana gelen 39. bölümünde;

        Cemal, Ayhan'ın cinayetini üstlenmiştir. Ali, Ayhan'ı öldürenin kendisi olduğunu söylese de kimse ona inanamaz. Faysal, Cemal'e karşı nefret doludur.

        Hem Ayhan'ı öldürmüş hem de kardeşi Gülay'ı hamile bırakmıştır. Mavi, Ali'yle Sinem arasında bir ilişki olduğundan şüphelenir.

        Ali'nin harcamalarını inceleyen Mavi, şüphesinde haklı olduğunu görür.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ