Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HANDE KAZANOVA / GAZETE HABERTÜRK 

Bugün öğlene kadar Ay, Boğa burcunda dolaşıyor. Gün boyunca önemli işlerle uğraşmak yerine dinlenmek, keyif yapmak ve kendi isteklerimizi yerine getirmek için uğraşabiliriz. Yemeye, içmeye olan düşkünlüğümüz artabilir. Öğleden sonra Ay, İkizler burcuna geçecek. Hayatımız ve iletişimimiz hızlanacak.

KOÇ

Gününüze para konularınız ön planda olarak giriş yapacaksınız. Öğlen saatlerinde önemli işlerinizi devreye sokmak yerine arkadaşlarınızla daha keyifli alanlara odaklanabilirsiniz.

BOĞA

Bu hafta kendi isteklerinizin ve arzularınızın peşinden gidebilirsiniz. Canınız sabah saatlerinde önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Öğleden sonra parasal konularda tahminlerden kaçının.

İKİZLER

Güne biraz isteksiz giriş yapabilirsiniz. Gün içinde geri planda durmak isteyebilir veya sakinliğinizi koruyabilirsiniz. Öğleden sonraysa enerjiniz yükseliyor, kendinizi şanslı hissedeceksiniz.

YENGEÇ

Sosyal ortamlarınız ve arkadaş görüşmeleriniz ön planda olabilir. Onlarla yapılacak ortak işlerinizi öğlene kadar halletmek isteyebilirsiniz. Öğleden sonra rahatlamaya ihtiyacınız olacak.

ASLAN

İş alanızdaki yoğunluklarla günü geçireceksiniz. Öğleden sonra arkadaşlarınızla yapacağınız planlar devreye girebilir. Gözler üzerinizde olacak, ortaklaşa işleriniz önem kazanıyor.

BAŞAK

Günün ilk yarısını uzak çevrelerden alacağınız haberlerle geçireceksiniz. Öğleden sonraysa tamamen işlerinize kanalize olacaksınız. İş hayatınızdaki güzel gelişmeler sizi mutlu edebilir.

TERAZİ

Ortaklaşa para konularınızla başlayan gününüz öğleden sonra yerini dış ortamlara, farklı ve değişik yerlerdeki görüşmelere bırakabilir. Geleceğe umutla baktığınız bir hafta olacak.

AKREP

Özel yaşantınızın veya ortaklı işlerinizin konularıyla güne başlasanız bile, gün içinde daha çok keyfi oluşumlara yöneleceksiniz. Öğleden sonraysa güzel para haberleri alabilirsiniz.

YAY

Yapılması gereken günlük işlerinizle güne giriş yapıyorsunuz. Öğleden sonra ortaklaşa yapılacak işleriniz devreye girebilir. Sevdiğiniz kişiyle keyifli etkiler altında olacaksınız.

OĞLAK

Bugüne yaratıcılığa dayalı çalışmalarınızla başlayacaksınız. Parasal konular hayatınızın merkezinde. Öğleden sonra çalışmalarınız artabilir, iş hayatınıza daha rahat kanalize olabilirsiniz.

KOVA

Kişisel isteklerinize ve planlarınıza yoğunlaşacağınız bu dönem, ayrıntılar gözünüzden kaçmıyor. Bugün eviniz size daha rahat görünebilir ama öğleden sonra hareketleneceksiniz.

BALIK

Yakın çevrenizle ilgili konular hayatınızda yer edebilir. Öğleden sonraya kadar iletişimde olacağınız insanlara önemli sözler vermeyin. Günün ikinci yarısında aile hayatınız öne çıkacak.

BAKMADAN GEÇME