Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Atalay Filiz davasında sona gelindi

        Tuzla'da öğretmen Fatma Kayıkçı'yı öldürüp parasını çaldığı gerekçesiyle ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Atalay Filiz'in davası karara kaldı. Mahkeme başkanı heyetin değiştiğini belirterek gelecek celse karar vermek üzere duruşmayı erteledi.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Arzu Kaya'nın aktardığı bilgilere göre, Anadolu 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya tutuklu sanık Atalay Filiz, Fatma Kayıkçı'nın oğlu Muhammed Kayıkçı, eşi, Gani Kayıkçı ve taraf avukatları katıldı. Duruşmada Mahkeme Başkanı heyet değişikliği olduğunu belirtti. Değişiklik nedeniyle bu celse karar veremeyeceklerini söyleyen Mahkeme Başkanı, başka bir eksiklik çıkmaması halinde gelecek celse karar vermek üzere dosyayı incelemeye alacaklarını anlattı.

        KARAR İÇİN ERTELEME

        Duruşmada Cumhuriyet Savcısı geçen celse Filiz'in "tasarlayarak kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis, "nitelikli hırsızlık" suçundan ise beraatını talep ettiği mütalaasını tekrar etti. Tutuklu sanık Atalay Filiz ise savunmasını bir sonraki oturumda yapacağını söyledi. Mahkeme, heyeti karar vermek üzere duruşmayı 1 Aralık tarihine erteledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ