Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TFF3'üncüLig 2'nci Grup ekiplerinden Kuşadasıspor´da son 3 sezondur asbaşkanlık görevini yürüten Coşkun Uğraş istifa etti. Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Kuşadasıspor´da beklenmedik bir ayrılık gerçekleşti. 2020-2021 sezonunda Bölgesel Amatör Lig'de elde edilen şampiyonlukta da yönetimde yer alan Asbaşkan Coşkun Uğraş istifasını sosyal medya hesabından duyurdu. 

        Uğraş, açıklamasında takıma tribünden destek vereceğinin altını çizerken, istifasını sebebi olarak sağlık sorunlarını gösterdi. Coşkun Uğraş, istifa açıklamasında, "3 sezondur güzel işler yaptığımıza inandığım Kuşadasıspor kulübünden sağlık nedenlerimden ötürü istifa ediyorum. İstemeyerek de olsa kırdığım üzdüğüm herkesten özür dilerim. Bundan sonra takımımızı tribünden desteklemeye devam edeceğim. Saygılarımla" ifadelerine yer verdi.

        DHA-Spor - Türkiye-Aydın / Kuşadası - Tülay AKSAY / KUŞADASI,

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler