Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Batman Üniversitesi ve Necat Nasıroğlu Vakfı tarafından enerjide inovasyon temasıyla düzenlenen Necat Nasıroğlu Proje Yarışması sonuçlandı.

        Batman Üniversitesi Merkez Kampüste düzenlenen programa, Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, Nasıroğlu aile üyeleri, akademik ve idari personeller ile proje sahipleri katıldı.

        Programda merhum iş insanı Necat Nasıroğlu anısına hazırlanan belgeselin gösterimi yapıldı.

        Vali ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, programda, Necat Nasıroğlu'nun üniversite okumadığını, ama pek çok üniversite okumak isteyen öğrenciye burs sağladığını ve nicelerine iş imkan sunduğunu belirterek, Nasıroğlu'na Allah'tan rahmet diledi.

        AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu da babasının şoförlükle başlayan iş hayatında azmiyle, çalışkanlığınla ve dürüstlüğüyle büyük işler başardığını söyledi.

        Nasıroğlu, "Bir baba kendinden sonraki nesli iyi yetiştirebiliyorsa ve insan hayatına dokunabiliyorsa bu evlatları için son derece kıymetlidir. Babamızın yanında çırak olarak yetiştik. İnsanın en iyi ustası ve hayat rehberi anne ve babasıdır." diye konuştu.

        Daha sonra dereceye girenlere ödülleri verildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Batman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Batman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler