Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig MKE Ankaragücü Ankaragücü-Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri
        1

        Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı başlıyor. Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren kupanın son şampiyonu Fenerbahçe, kümede kalma savaşı veren Ankaragücü'ne konuk olacak.

        2

        Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmayı kazanan takım adını yarı finale yazdıracak. Kupada 5. turda Adanaspor'u 6-0 ile geçen sarı-lacivertliler, son 16 turunda ise deplasmanda Gaziantep FK'yi 2-0 mağlup ederek adını çeyrek finale yazdırmıştı.

        3

        Ankaragücü ise üçüncü turda Arguvan'ı 2-0, dördüncü turda İskenderunspor'u 3-1, beşinci turda Çaykur Rizespor'u 3-1 ve son 16 turunda ise 24 Erzincanspor'u ise 5-1 mağlup ederek çeyrek final biletini almıştı.

        4

        A.GÜCÜ-F.BAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Ankaragücü ile Fenerbahçe arasında oynanacak mücadele saat 20.45'te başlayacak ve A Spor'dan canlı yayınlanacak. Eryaman Stadyumu'ndaki karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek.

        5

        FENERBAHÇE'DE 4 EKSİK

        Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan İrfan Can Kahveci ile Joshua King kadroya alınmazken, sakatlığını atlatmasına rağmen henüz hazır olmayan Fred'in yanı sıra Çağlar Söyüncü de Ankara'ya götürülmedi.

        6

        Fenerbahçe'nin muhtemel 11'i: