Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Schuster Vodafone Park'ta - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın eski Teknik Direktörü Bernd Schuster, yeniden Dolmabahçe'de. Bir dönem Beşiktaş'ta görev yapmış olan Bernd Schuster, Vodafone Park'ta oynanan T.M Akhisarspor mücadelesini tribünden seyretti. 2010-2011 sezonunda siyah-beyazlı takımın başında olan Schuster, Süper Lig'in 12. haftasında oynanan T.M Akhisarspor maçını tribünden izledi.

        Bernd Schuster, golsüz berabere bitmesine rağmen TM akhisarspor maçında Siyah-Beyazlı takımın ortaya koyduğu futbolu beğendi. Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Siyah-Beyazlılar’ı öven Schuster, “Beşiktaş’ı izlediğimiz zaman çok dengeli, çok akıllı oynayan ve çok iyi oyunculardan kurulu bir takım görüyoruz. Gerek Türk olsun, gerek yabancı oyuncuları olsun tam bir takımlar. Beşiktaş zaten bunun sonucunda son 2 senede lig şampiyonluğunu kazandı. Bu görüntüsüyle üçüncü sezon da şampiyon olur. İki cephede de çok başarılı bir yolda gittiklerini söylemem gerekiyor” diye konuştu.

        REKLAM

        STADA HAYRAN KALDI

        İlk kez Vodafone Park’a gelen Schuster, “Çok harika bir stat. Beşiktaş ve Türkiye için, 50, belki 100 yıl için yapılmış bir stat. Burada maç izlemek çok keyifli. Güzel ve çok modern bir stat” ifadesini kullandı.

        ‘PORTO KORKSUN’

        Şampiyonlar ligi’nde Porto maçıyla ilgili de değerlendirmeler yapan Schuster, şöyle konuştu: “Beşiktaş grupta hiç yenilmedi. Burada oynanacak maçta endişelenmesi gereken taraf Porto. Beşiktaş’ın bu engeli de aşacağını düşünüyorum.”

        SCHUSTER'DEN 2 GÖRÜŞ:

        1 - HAKEMLER DEĞİŞMEMİŞ

        “Bizim burada olduğumuz dönemle bugün arasında hakem yönetimleri açısından çok bir fark yok. Çünkü tribünden de izlediğim kadarıyla Türk hakemlerinde çok değişen bir şey olmamış.”

        2 - VAR YARDIMCI OLACAK

        “Video hakem uygulaması, hakemlere ve tüm takımlara çok yardımcı olacak. İlk zamanlarda sancılı geçecektir ancak birkaç yıl sonra daha mükemmel şekilde hayatımızda ciddi bir yer ettiğini göreceğiz.”

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ