Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastaş, Memur-Sen Bitlis Şube Başkanı Cabir Durak'ı ziyaret etti.

        Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Elmastaş, şube başkanlığına yeniden seçilen Durak'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        Üniversite ve Memur-Sen arasındaki iş birliğinin önemine değinen Elmastaş, "Eğitim ve akademi dünyasının, sendikal hareketlerle el ele vermesi, toplumsal gelişim için büyük önem taşımaktadır. Cabir Durak ve ekibinin, bu iş birliğini daha da ileriye taşıyacağına inanıyorum." dedi.

        Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Durak'ta "İş birliğimizi daha da güçlendirerek, üyelerimizin ve tüm eğitim camiasının yararına çalışmalar yapmayı sürdüreceğiz." diye konuştu.

        Elmastaş’a, Kurumsal İletişim Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Zakir Sarıkaya ve Eğitim Bir-Sen Üniversite Temsilcisi Savaş Gültekin de eşlik etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bitlis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bitlis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler