Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İşte fragman!

        Oyuncu kadrosunda Hazal Kaya, Burak Deniz, Reha Özcan, Yağızcan Konyalı, Nejat Uygur, Zeynep Selimoğlu, Alp Akar ve Ömer Sevgi gibi isimlerin rol aldığı Bizim Hikaye dizisi 17. son bölümü ile ekranlara gelmişti. Son bölümün ardından dizinin takipçileri 18. yeni bölümü merakla bekliyor. Yeni bölümde neler olacağı hakkında ipucu veren Bizim Hikaye 18. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte, Bizim Hikaye 18. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

        BİZİM HİKAYE 18. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Bizim Hikaye dizisi 18. yeni bölümü ile 18 Ocak Perşembe günü saat 20:00'de Fox Tv'de ekranlara gelecek!

        BİZİM HİKAYE 17. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Barış büyüksırrını sonunda itiraf eder.Bu durum Filiz ile birlikte herkesi derinden sarsar.Ortaya çıkan gerçekler göz ardı edilecek gibi değildir. Filiz artık üst üste gelen yalanlardan yıkılır ve bir süre kafasını dinlemek ister. Bu sırada tüm aile başına bir şey geldiğini düşündükleri Filiz’i aramaya koyulur.

        REKLAM

        Filiz’in halinden kendini sorumlututan Barış’ın başına korkunç bir olay gelir. Buolay herkesin onun hakkında endişelenmesine vebelki de Filiz’inincinenduygularının yeniden açığa çıkmasına sebep olacaktır. Çocukları geri almak için Filiz’in yapabileceği tek bir şey kalmıştır: Cemil ile evlenmek. Fakat bu durum başta Barış olmak üzere kimsenin içine sinmemektedir. Bu evlilik olacak mı yoksa Filiz her şeye rağmen Barış’a dönecek midir?

        Fikri tam da rahata erdiğini düşünürken yeni bir sorunla sarsılır. Bu şimdiye kadar başına gelen en ciddi durum olabilir. Fikri bundan kolay sıyrılacak gibi görünmemektedir.

        Hikmet ve Rahmet Barış’ın büyük sırrıyla ilgili gerçekleri öğrenmeye çalışırken aynı zamanda Cemil’in onları nasıl kullandığınında farkına varırlar.Çocukların Barış ve Cemil’e karşı duyguları değişecek midir? Muazzez’den gelen beklenmedik hediye ile yeni bir merak bulan Hikmet’in Esra’ya olan duyguları da yavaşyavaşdeğişmeye başlar.

        Haberi Hazırlayan: Engin Karaaslan
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ