Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MHP Bolu Belediye Başkan adayı İlhan Durak, amatör spor dalları için her zaman destek sağlayacaklarını belirtti.

        Bolu Amatör Küme A Grubu'nda liderliğini sürdüren GLS Grup Aladağspor'un Sümer Mahallesi'ndeki tesislerinde takım yöneticileri ve taraftarlarla bir araya gelen Durak, amatör takımlar için sahalardan spor tesislerine kadar birçok projesinin hazır olduğunu anlattı.

        Durak, ekonomik anlamda büyük sorunlar yaşayan amatör kulüpler için hem malzeme hem nakdi giderler noktasında Bolu ASKF'ye kaynak aktarılacağını ifade etti.

        Seçimin ardından ilk iş olarak amatör kulüplere destek olmak için gerekenin yapılacağını aktaran Durak, "Hiçbir kulüp malzeme, yemek, deplasman parası aramayacak. Saha, tesis sorunu yaşamayacak. Her şeyden önemlisi maddi sorunu olmayacak. Siz sadece sporcu yetiştireceksiniz." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bolu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bolu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler