Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Boşanma aşamasındaki eşini defalarca bıçakladı
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay dün akşam saatlerinde Beylikdüzü’nde meydana geldi. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre, akşam saatlerinde gelen bir bıçaklama ihbarı polisi harekete geçirdi. Adnan Kahveci Mahallesi üzerinde bulunan bir sokak üzerinde bir kadının bıçaklandığı bilgisi geldi.

        KANLAR İÇİNDE BULUNDU

        Beylikdüzü ilçe emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler hızla olay yerine gitti. Polis, olay yerinde defalarca bıçaklanmış Ş.N.B. adlı kadını buldu. Ş.N.B. adlı kadın çağrılan ambulansla ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olayın ardından polis hemen harekete geçti.

        REKLAM

        BOŞANMA AŞAMASINDAKİ

        Yapılan çalışmalarda Ş.N.B. adlı kadını boşanma aşamasındaki eşi M.B.’nin olayı yaptığı belirlendi. Şüpheli M.B., kısa sürede polis tarafından yakalandı.

        TARTIŞMA SONRASI BIÇAKLAMIŞ

        Yapılan soruşturmada, boşanma aşamasında olan Ş.N.B ile M.B. iddialara göre konuşmak için akşam saatlerinde buluştu. Küçükçekmece’de buluşan ikili, Beylikdüzü’ne kadar geldi. Burada iddialara göre yaşanan tartışma üzerine M.B., üzerinde taşıdığı bıçağını çıkartarak eşi Ş.N.B.’yi defalarca bıçakladı.

        O ANLAR KAMERAYA ALINDI

        Yaşanan bu dehşet, bir vatandaş tarafından saniye saniye cep telefonuyla kameraya alındı. Görüntüler soruşturma dosyasına girerken, olayla ilgili çok yönlü soruşturmaya devam ediliyor.

        ÖNERİLEN VİDEO
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ