Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çorum Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı'nın Çorum Belediye Başkan Adayı Halil İbrahim Aşgın, Trendyol 1. Lig'in 26 haftasında lider Eyüpspor'u deplasmanda 1-0 yenen Ahlatcı Çorum FK futbolcularına pirim vereceğini bildirdi.

        Aşgın, yaptığı yazılı açıklamada, Eyüpspor maçı öncesi Ahlatcı Çorum FK Başkanı Oğuzhan Yalçın'ı telefonla arayarak, başarı dileklerini ilettiğini belirtti.

        Görüşmede Yalçın'a, galibiyet halinde takıma pirim vereceğini söylediğini aktaran Aşgın, "Alınan galibiyet sonrası prim sözümüzü yerine getireceğiz. Şehrin takımı olan Çorum FK’ye herkesin sahip çıkması gerekiyor. Çorum FK’miz aldığı galibiyetlerle bizleri gururlandırıyor. Bu zamana kadar hukuki zemin içerisinde her türlü yardımı verdik, vermeye de devam ediyoruz. Alınan galibiyetler bizleri ve tüm Çorum halkını sevindiriyor, mutlu ediyor. İnşallah takımımızı Süper Lig’de de mücadele ederken göreceğiz." ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler