Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Çukur 3. bölüm 2. fragmanı: Yamaç'tan intikam yemini! Çukur hangi kanalda?

        Zengin oyuncu kadrosu ve konusuyla izleyicilerden tam not alan ve büyük beğenisini kazanan SHOW TV'nin yeni fenomen dizisi Çukur'un 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Büyük merakla beklenen yeni bölüm fragmanında izleyicilere ipuçları verildi. İşte Çukur 3. bölüm 2. fragmanı ve detaylar...

        ÇUKUR 3. BÖLÜM 2. FRAGMANI: "KOÇOVALILAR BİR SÖZ VERDİLERSE TUTARLAR!"

        Başrollerini Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Ercan Kesal ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı Çukur dizisi, yayınlandığı ilk günden beri izleyicilerin büyük ilgisini çekmiş durumda. Dizinin yeni bölümünü bekleyen izleyiciler için ise 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı.

        REKLAM

        Kahraman Koçovalı’nın cenazesinden duygusal sahnelerin ekrana geldiği, gözyaşlarına hakim olamayan Sultan Koçovalı’nın ayakta durmakta zorlandığı tanıtım izleyenleri de derinden etkiledi.

        Yamaç’ın intikam yemini ederek Vartolu’nun karşısına geçtiği anlarda nefesler tutulurken, olayların nasıl gelişeceği merakla bekleniyor. Çukur, çarpıcı hikayesi ve usta oyuncu kadrosuyla her Pazartesi, Show TV’de ekrana geliyor.

        ÇUKUR 3. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

        Çukur’un Pazartesi akşamı ekrana gelecek üçüncü bölümünde;

        Vartolu, önüne çıkan her engeli yok etmeye kararlıdır. Ancak Yamaç gibi sert bir kayaya çarptığından da habersizdir. Yamaç, yaşanan saldırıdan sonra Sena’yı zorla babaevine getirir.

        REKLAM

        Sultan’ın gözünde, ailenin düzenini bozacak kişi olarak görülen Sena ile Sultan karşı karşıya gelir.Artık yepyeni bir dünyaya adım atan Sena’nın işi hiç de kolay olmayacaktır. Bu sırada Yamaç, Vartolu’yla karşı karşıya gelir.

        Sürpriz bir isim bu yüzleşme anına şahit olurken, Yamaç ile Selim arasındaki dengeler de tamamen değişecektir.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ