Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Türk Kızılay Sur Şubesi, başta yetim, öksüz, engelli ve yaşlı vatandaşlar olmak üzere ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım yapıyor.

        Türk Kızılay Sur Şube Başkan Vekili Gülhan Sönmez, yaptığı açıklamada, ilçedeki evleri ziyaret ederek ailelere gıda, giyim malzemesi, ayakkabı, elektrikli soba ve gıda dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti.

        Kızılay olarak yoksul vatandaşların ihtiyaçlarını tespit ederek sıkıntılarını gidermeye çalıştıklarını ifade eden Sönmez, şöyle dedi:

        "Ailelerimizi evlerinde ziyaret edip acil ihtiyaç duyulan malzemeleri bırakarak onlara yalnız olmadıklarını ve her ihtiyaçlarında yanlarında olduğumuzu belirtiyoruz. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yüzlerindeki memnuniyet ve mutluluğa şahit olmak bizlerin çalışma azmini daha da artırıyor. Kızılay Sur Şubesi olarak üye ve gönüllü ekibimizle birlikte kimsesiz, çaresiz ve darda kalmış ailelerimizin yüzlerini güldürmek, onlara sıcak bir kapı olmak için gayret ediyoruz."​​​​​​​​​​​​​​

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler