Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Avrupa Paris saldırısını yapan teröriste 'gizli' defin Şerif Kouachi, dün gece yarısı Paris yakınlarındaki Gennevilleres kasabasında gizli bir şekilde toprağa verildi

        Fransa'nın başkenti Paris'te Charlie Hebdo dergisine saldırı düzenleyerek 12 kişinin ölümüne yol açan iki kardeşten Şerif Kouachi, dün gece yarısı Paris yakınlarındaki Gennevilleres kasabasında gizli bir şekilde toprağa verildi.Çok sıkı güvenlik önlemlerinin alındığı defin işlemine, Şerif Kouachi'nin yakınları katılmadı. Şerif Kouachi'nin mezar taşına bir şey yazılmadığı bildirildi.

        BAŞKAN: İZİN VERMEK ZORUNDA KALDIM

        Gennevilleres Belediye Başkanı Patrice Leclers, basına yaptığı açıklamada, "Şerif Kouachi'nin kasabada ikamet etmesi ve eşinin talebi üzerine defin işleminin belediyemin sınırları içinde yapılmasına izin vermek zorunda kaldım" dedi. Terör saldırısının diğer sorumlusu Said Kouachi'nin cenazesi Reims kentinde yine gizli bir şekilde defnedilmişti.Charlie Hebdo dergisine 7 Ocak'ta saldırarak 12 kişiyi öldüren Said ve Şerif Kouachi kardeşler, sığındıkları binaya düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilmişti.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ