Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Burada kalmak bedava!
        8

        Vukov Konak'ta saatin olmadığını ve dolayısıyla sürekli saatin kaç olduğunu kontrol etmeye de ihtiyaç duymadıklarını dile getiren Nepu, "Güneşin ne zaman doğduğunu biliyorsun, o zaman kalkıyorsun. Aç olduğunda yiyorsun. Köpekler havladığında onların aç olduğunu anlıyorsun ve onları besliyorsun. Misafirlerimize de bunu söylüyoruz, bizim kahvaltı ya da öğle yemeği saatimiz yok." ifadelerini kullandı.

        9

        Saraybosna'ya yakın olsalar da burada dış dünyadan soyutlanmış bir hayat sürdüklerini vurgulayan Nepu, bulundukları yerde internet olmadığını, bir operatör dışında da telefon sinyalinin çekmediğini belirtti.

        10

        Çocuklarının okula gitmeyip evde eğitim alacağını da sözlerine ekleyen Nepu, ihtiyaçlarını karşılamak için genelde haftada bir kere şehre gittiklerini ifade etti.

        11

        Vukov Konak'ta yaklaşık bir aydır gönüllü olarak kalan Szucs Bianka, Alexey Geht ve Enrico Bettineschi Bosna Hersek'e gelmelerinin sebebi olarak Vukov Konak'ı gösteriyorlar.

        12

        Bianka, şu ana kadar konakta Çin, Fransa, Finlandiya, ABD ve İngiltere'den gelen insanlarla tanıştığını kaydederek, "Hiçbir şeyin olmadığı yerde dünyanın farklı yerlerinden insanlarla burada buluşmak çok etkileyici." şeklinde konuştu.

        13