Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Donald Trump'a ters köşe! İşte o anlar...

        ABD Başkanı Donald Trump'ın başı 'tokalaşmayla' dertte. Trump, Polonya'ya gerçekleştirdiği ziyarette Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda ve Polonya Cumhurbaşkanı'nın eşiAgata Kornhauser-Duda ile bir araya geldi.

        Trump ilk önce Polonya Cumhurbaşkanı Duda ile tokalaştı ardından Duda'nın eşi ile tokalaşmak için hamle yaptı ancakAgata Kornhauser-Duda, Trump'ın eşi Melanie Trump ile tokalaştı. Trump'ın şaşkın yüz ifadesi kameralara yansıdı.

        Donald Trump, daha önce de Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile benzer bir durum yaşamıştı. Trump elini uzattığı sırada Macron, Almanya Şansölyesi Angela Merkel'e sarılmıştı.

        REKLAM

        Kanada Başbakanı ile Merkel ile ve diğer birçok liderle tokalaşmaları olay olan Trump sert bir kayaya çarpmıştı. Tokalaşma tarzı agresif olan Trump, bu tarzıyla dünya medyasının da yakın merceği altında.Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman'la bir araya gelen Trump, Tacik liderin elini öncekilere benzer bir şekilde kendine çekmeye çalışınca duruma hazırlıklı olan Rahman'ın direnciyle karşılaşmıştı. O anlar kameralara böyle yansımıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ